fbpx
Новини Євромайдана

Два екскаватори на вулиці Грушевського розбирають барикади

Два грейдери розбирають барикади на вул. Грушевського.

15 лютого о 20:30 на вулицю Грушевського приїхали два екскаватори, які почали розбирати барикади. Про це УНН повідомив активіст Володимир Тищенко.

"15 лютого о 20:30 на вулицю Грушевського приїхали 2 ескаватора, які почали розбирати барикади. Правий сектор виконав обіцянку щодо розблокування Грушевського", – повідомив активіст.

Як відомо, в Україні діє ЗУ "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання за участь у подіях, які мали місце під час проведення мирних зібрань", вимогою якого є розблокування всіх адміністративних будівель і транспортних комунікацій для усунення наслідків акцій протесту. Як відомо, 17 лютого закінчується час для виконання умов згідно з положеннями цього закону.

Відзначимо, що рада ВО "Майдан" прийняв рішення про те, що вимоги так званого закону про амністію можуть бути виконані тільки після звільнення владою заручників. Такими "євромайданівці" вважають всіх затриманих під час масових заворушень.

Як повідомляв раніше УНН, у разі невиконання вимог закону про амністію в частині розблокування адміністративних будівель та комунікацій, більше 200 осіб можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності і отримати тюремні терміни від 5 до 15 років.

Джерело: УНН

Читайте також: