fbpx
Суспільство

Жириновський показав, як потрібно правильно цілуватися

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський у День Святого Валентина провів майстер-клас з поцілунків. На думку політика, нинішня молодь зовсім не вміє цілуватися. Про те як і в які місця потрібно цілувати своїх коханих, Володимир Жириновський не тільки розповів, а й показав сьогодні в Держдумі.
 
На думку політика, цілуватися в рот не можна, оскільки «це саме погане місце». Це потрібно робити тільки в лоб. Але перш місце для поцілунку необхідно протерти спиртом або одеколоном. Це, впевнений Володимир Жириновський, допоможе уникнути інфекцій. Після цього Володимир Жириновський наочно на дівчині продемонстрував, як молодь повинна цілуватися. Попередньо він продезінфікував лоб молодої красуні одеколоном, після чого невинно поцілував її.
 
Також політик пояснив, чому потрібно цілуватися саме в лоб: «Чому в лобик? Тому що в лобик цілують небіжчиків зазвичай. А любов – це смерть. Ми знаємо, що скоро закінчиться любов і заздалегідь прощаємося з нею».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

«Поцілунок смерті» від Жириновського (відео):

Читайте також: