fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Бузова в День закоханих порадувала чоловіка млинцями

Сьогодні закохані у всьому світі святкують День Святого Валентина. І хоча слов’яни порівняно недавно почали відзначати це свято, у багатьох закоханих пар воно вже встигло стати одним з найбільш улюблених і бажаних. Полюбився День Святого Валентина Ользі Бузової та її чоловікові Дмитру Тарасову. Правда, провести цей день в інтимній романтичній обстановці закоханим не пощастило, оскільки весь день вони зайняті по роботі, але все ж побалувати коханого чоловіка оригінальним подарунком Ольга Бузова встигла. Телеведуча прокинулася з самого ранку і спекла коханому на сніданок млинці, чим похвалилася читачам свого блогу в Instagram.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Діма дуже любить домашню їжу, і оскільки через свої постійні роз’їзди я часто не встигаю готувати, то такі сюрпризи він дуже любить», – розповіла Ольга Бузова.

 Також ведуча поділилася фірмовим рецептом приготування млинців, який їй дістався від бабусі: «Щоб все смачно вийшло, крім інших інгредієнтів, необхідно додавати головний – любов. Взагалі її я раджу додавати всюди, і тільки тоді все буде гармонійно поєднуватися».

Читайте також: