fbpx
Політика

Регіонал Колесніченко пояснив, чому Яценюк не може очолити Кабмін

Відповідальність і дотримання закону – два невід’ємних вимоги для людини, яка бере на себе відповідальність очолити Кабінет міністрів. Але жодна з цих якостей не властива лідеру опозиційної фракції «Батьківщина» Арсенію Яценюку. Тому його кандидатура на пост глави уряду не витримує жодної критики. Таку думку висловив член парламентської фракції «Партії регіонів» Вадим Колесніченко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Людина, яка очолюватиме Кабмін, не може вести себе так, як це дозволяє собі Арсеній Яценюк, то демонструючи готовність брати на себе відповідальність працювати в уряді, то відмовляючись від неї або взагалі намагаючись перекласти ухвалення цього відповідального рішення на плечі майдану. Як інфантильна дівчинка. Така людина взагалі не зможе управляти урядом», – пояснив свою позицію регіонал.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як відомо, в ході переговорів влади та опозиції президент України Віктор Янукович запропонував Арсенію Яценюку очолити Кабмін. Але той відмовився, мотивуючи своє рішення тим, що владі не вдасться купити опозицію посадами.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: