fbpx
Політика

Юлія Тимошенко зацікавлена в загостренні ситуації в країні, – політолог

Юлія Тимошенко буде намагатися утримати лідерів української опозиції від досягнення компромісу з владою, так як на хвилі заворушень та загострення протистояння вона розраховує вийти на свободу. Таку точку зору висловив український політолог Кость Бондаренко. Як повідомляють «Аргументи і Факти», цими словами Бондаренко прокоментував візит Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова в харківську лікарню до Юлії Тимошенко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Візит лідерів опозиції до Юлії Тимошенко свідчить про те, що Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов шукають порозуміння всередині партії. Можна дійти висновку, що у Яценюка і Тимошенко бачення подальшого розвитку ситуації в Україні різне. Тимошенко застерегла опозиціонерів від будь-яких компромісів. У той час як сам Арсеній Яценюк бачить ситуацію зовсім по-іншому. Ці моменти опозиціонери і зібралися обговорити у Тимошенко», – прокоментував ситуацію Кость Бондаренко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Експерт також припустив, що інтереси Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка кардинально відрізняються.

 «Тимошенко розуміє, що загострення ситуації в країні може дати їй шанс вийти свободу», – припустив політолог.

Читайте також: