fbpx
Політика

Україна стала заручником геополітичних ігор – Царьов

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов вважає, що Україна і її народ стали заручниками геополітичних ігор. За його словами, США хочуть створити хаос на кордоні з Росією, а Європейський союз намагається підписати Угоду про асоціацію з Україною, яка на ділі невигідна для України, але вигідна для Євросоюзу.

 Також він відзначив і те, що олігархи, в свою чергу, хочуть зменшити повноваження президента і збільшити повноваження парламенту, в якому у них є свої депутати. Мета олігархів, як сказав Царьов – отримати більший доступ до ресурсів всередині держави.

 Він звернув увагу і на те, що навіть сусідні Угорщина і Румунія зараз дивляться на українську територію, маючи намір заявити про свої домагання на якусь із ділянок у разі продовження заворушень.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Але, тим не менш, знаходяться українці, які стоять на Майдані і які вважають, що Майдан стоїть на захисті їх інтересів. Наївні українці!..», – написав він у Facebook.

 Водночас, за словами депутата, на Майдані продовжують накопичуватися радикальні елементи. При цьому він зазначив, що там присутні не тільки радикально налаштовані українці, але також і вихідці з інших країн.

 «Але при цьому у Майдану немає реальної мети! Це характерно для типової технології «кольорових революцій», коли збираються разом різні люди, і у кожного – своя мета, своя задача. Хтось незадоволений урядом, хтось – корупцією, хтось – комунальною сферою, податковою системою. Технологія полягає в тому, що всіх цих різноспрямованих людей збирають і організовують для вирішення тактичних завдань, які змінюються з часом. Тому у Майдану весь час і змінюються цілі!», – додав Олег Царьов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Однак, як він зазначив, ситуація поступово нормалізується, і Майдан вже нецікавий багатьом громадянам. Більш того, він вважає, що багатьом навіть не подобається те, що відбувається в центрі Києва. Тому він вважає, що на майбутніх президентських виборах, якщо вони будуть проходити в контексті «хто за Майдан, а хто – проти Майдану», опозиція програє.

 «Очевидно також, що в Україні йде не війна з владою, а війна за владу, а людей тільки використовують, нацьковуючи один на одного. Очевидно й інше: згодом люди будуть давати оцінку політикам, журналістам та іншим активним громадянам виходячи з того, що кожен зробив, щоб утримати країну від громадянської війни», – підсумував депутат.

Читайте також: