Міхаель Шумахер захворів на запалення легенів

Знаменитий гонщик Міхаель Шумахер вже протягом півтора місяців перебуває в комі. Згідно з останніми даними, стан спортсмена ускладнився запаленням легенів.

 Згідно з отриманою інформацією, лікарі вирішили лікувати Міхаеля антибіотиками. Прийом медикаментів може призупинити процес виведення спортсмена зі штучної коми, який медики почали наприкінці січня.

Related Post

 Фахівці відзначають, що запалення легенів досить часто спостерігається у пацієнтів, що знаходяться в штучній комі. Вони кажуть: «Пневмонія – серйозне захворювання, яке виникає в результаті того, що організм людини слабшає і отримує недостатньо кисню. У випадку з Шумахером запалення легенів могло розпочатися через скупчення мокротиння в горлі пацієнта».

 Нагадуємо, що Міхаель Шумахер впав у кому після того, як під час занять гірськими лижами у французькому місті Мерібель, розташованому в департаменті Савойя біля підніжжя Альп, впав і вдарився головою об каміння і, незважаючи на захисний шолом, отримав серйозну черепно-мозкову травму. Спортсмен був госпіталізований.

 За матеріалами: Euronews

Leave a Comment