fbpx
Спорт

Міхаель Шумахер захворів на запалення легенів

Знаменитий гонщик Міхаель Шумахер вже протягом півтора місяців перебуває в комі. Згідно з останніми даними, стан спортсмена ускладнився запаленням легенів.

 Згідно з отриманою інформацією, лікарі вирішили лікувати Міхаеля антибіотиками. Прийом медикаментів може призупинити процес виведення спортсмена зі штучної коми, який медики почали наприкінці січня.

 Фахівці відзначають, що запалення легенів досить часто спостерігається у пацієнтів, що знаходяться в штучній комі. Вони кажуть: «Пневмонія – серйозне захворювання, яке виникає в результаті того, що організм людини слабшає і отримує недостатньо кисню. У випадку з Шумахером запалення легенів могло розпочатися через скупчення мокротиння в горлі пацієнта».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадуємо, що Міхаель Шумахер впав у кому після того, як під час занять гірськими лижами у французькому місті Мерібель, розташованому в департаменті Савойя біля підніжжя Альп, впав і вдарився головою об каміння і, незважаючи на захисний шолом, отримав серйозну черепно-мозкову травму. Спортсмен був госпіталізований.

 За матеріалами: Euronews

Читайте також: