fbpx
Політика

Готується голосування за прем’єрство Арбузова – Луценко

 Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив про те, що з урядового кварталу надходить інформація про підготовку голосування за призначення Сергія Арбузова прем’єр -міністром України.

«Проект постанови підготували. Гроші на підкуп окремих «незалежних» депутатів виділили. Пару позарегіональних персонажів для прикраси майбутнього уряду завербували», – написав він у Facebook.

При цьому Юрій Луценко розповів, що ж ця затія може означати:

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

1. Повна відмова Януковича від політичного шляху розв’язання кризи в парламенті;

2. Уряд Арбузова стане похоронною командою української економіки, оскільки під таку команду ні Європа, і можливо, навіть ні Росія, грошей не дадуть;

3. Якщо парламент проштовхне і це неадекватне в усіх відношеннях рішення, то він достроково припинить своє існування.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Водночас, Луценко додав, що новий уряд зі старою політикою – це виклик Майдану, який той неодмінно прийме і після повної мобілізації прийде до президента.

«Резюме для тих, хто в танку: або уряд народної довіри на основі демократичної Конституції, або нова протестна хвиля Майдану», – додав він наостанок.

Читайте також: