fbpx
Політика

Відмовившись від дебатів, Кличко поставив під сумнів свої лідерські якості – Чечетов

 Як зазначив депутат Партії регіонів Михайло Чечетов, всі пам’ятають, як лідер партії «УДАР» Віталій Кличко зі сцени Майдану викликав президента Януковича на дебати, проте, коли той дав свою згоду, Кличко злякався, тим самим поставивши під сумнів свої лідерські якості.

 «Після згоди президента на дебати він різко змінив свою позицію і висунув свідомо неприйнятні умови. І ми побачили, що Віталій Кличко не господар своїх слів», – сказав Чечетов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За його словами, президенту є що сказати українцям на дебатах, в той час як Кличко, на його думку, навпаки боїться відвертої і прямої дискусії, оскільки йому, як боксеру, не вдасться здобути перемогу на дебатах за допомогою фізичної сили.

 «Тому, ухилившись від дебатів з Віктором Януковичем, боксер, як кажуть у спорті, отримав технічну поразку», – додав Михайло Чечетов.

 У той же час, він допускає, що на рішення Віталія Кличка могли вплинути його західні спонсори та радники, які прагнуть керувати Україною його руками.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Адже вони розуміють, що під час подібної дискусії боксеру сказати буде нічого. І бояться, що рейтинг Віталія Кличка після дебатів з главою держави опиниться в нокауті. А разом з рейтингом боксера будуть «нокаутовані» і їхні інтереси», – підсумував політик.

Читайте також: