fbpx
Спорт

Сочі-2014. Ерік Френцель виграв «золото» в лижному двоєборстві. Українець і росіянин виступили невдало

Один з фаворитів змагань у лижному двоєборстві Ерік Френцель завоював сьогодні «золоту» медаль, яка стала вже п’ятою для олімпійської збірної Німеччини на Іграх в Сочі.

 Ерік Френцель став переможцем за підсумками загального заліку Кубка світу-2012/2013. Німецький спортсмен виграв «бронзу» на зимовій Олімпіаді у Ванкувері. І тому багато фахівців пророкували Еріку Френцелю успішний виступ на Іграх в Сочі. Німецький двоєборець підтвердив такі прогнози, як кажуть, з лишком. Ерік Френцель спочатку виграв змагання в стрибковій частині лижного двоборства, а потім німець не упустив свого переваги під час десятикілометрової гонки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Боротися за сочинське «золото» з Еріком Френцелем намагалися представики Японії Акіто Ватабе, а також норвежець Магнус Крог. У підсумку, спортсмен з Японії піднявся на «срібну» сходинку п’єдесталу пошани, а представник Норвегії замкнув трійку лідерів, заробивши бронзову медаль.

У змаганнях з лижного двоборства брав участь українець Віктор Пасічник, який посів після десятикілометрової гонки 42-у позицію. Міг порадувати російських уболівальників Євген Климов, який після стрибків був третім, а за результатами лижної гонки фінішував останнім.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Фото: AFP

Читайте також: