fbpx
Шоу-бізнес

Сестра Джулії Робертс у своїй передсмертній записці звинуватила актрису

На місці загибелі зведеної сестри голлівудської актриси Джулії Робертс, 37-річної Ненсі Моутс, знайдена передсмертна записка. Про це повідомило джерело, близьке в сім’ї загиблої. Раніше повідомлялося, що ніякої записки вона не залишила, а Моутс померла від передозування наркотиків.

За словами джерела, Ненсі в своєму останньому посланні на декількох сторінках звинуватила у всіх своїх бідах більш успішну сестру. Відносини між зведеними сестрами довгий час були напруженими, і раніше жінка навіть розпустила слух, що Джулія сліпа на одне око.

Вона кілька разів публічно звинувачувала Робертс в тому, що та відмовлялася з нею спілкуватися і ігнорувала її, а також закликала прихильників актриси відвернутися від неї. В інтерв’ю Моутс не раз скаржилася, що Джулія постійно жартує над нею через зайву вагу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Схоже, що в останні дні перед смертю Моутс перебувала не в кращому настрої, на своїй сторінці в "Твіттері" вона звинувачувала Джулію, навіть слово "сестра" писала в лапках, і скаржилася на те, що рідні, нібито, забули і кинули її.

У травні повинно було відбутися весілля Ненсі і її коханого Джона Дилбека, але дев’ятого лютого тіло Ненсі виявив її наречений в чужій квартирі в Лос-Анджелесі, в якій вона вигулювала собак і доглядала за ними.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Слідчі не виключають загибелі Моутс в результаті самогубства, що підтверджує передсмертна записка, однак, остаточних висновків не роблять, так як у загиблої виявлено наркотики та сильнодіючі ліки.

Джулія Робертс поки ніяк не стала коментувати те, що трапилося, проте, скасувала всі, заплановані на найближчий час, заходи.

Читайте також: