fbpx
Шоу-бізнес

Мер’єм Узерлі народила дочку

Зірка серіалу «Чудовий вік» Мер’єм Узерлі вперше стала мамою. Вона народила доньку. Цією радісною новиною актриса поділилася з читачами свого блогу в Instagram. Актриса не тільки розповіла про пологи, а й поділилася першими знімком свого малятка, яку вона, між іншим, назвала Лара.

 «Ласкаво просимо в цей світ, моя дорога Лара Узерлі (10.02.2014). Я дякую Богові, що він послав тебе мені, і що ти народилася здорова. Я дякую Всевишньому, що він дав мені сили піклуватися про тебе. Ти – найбільший дар», – написала Мер’єм Узерлі.

 Також актриса подякувала всім своїм шанувальникам за підтримку, а особливу подяку вона висловила всій своїй родині і подрузі Анні, яка була присутня на пологах.

 До слова, напередодні пологів екс-бойфренд Мер’єм Узерлі Джан Атеш заявив, що передумав відмовлятися від своєї майбутньої дитини, пообіцявши всіляко піклуватися про неї і навіть дати своє прізвище. Але, цілком ймовірно, новоспечена мама відкинула допомогу колишнього коханого, адже на пологах він не був присутній, і прізвище дівчинка отримала мамине.

Читайте також: