fbpx
Політика

Політичну кризу не вирішити дебатами – Балога

Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що сьогодні дуже багато розмов про можливі дебати, які як він зазначив, ще трохи і стануть епічності для української політики.

 У той же час, як зізнався політик, не зовсім зрозуміло, про що можуть дебатувати Кличко і Янукович, коли пост прем’єра був запропонований Яценюку.

 «Це по-перше. По-друге. Якщо президент думає, що таким чином можна вирішити всі проблеми, то він помиляється. Що можна знайти необхідний країні компроміс – тим більше», – написав Віктор Балога в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Він підкреслив, що на дебатах сперечаються про майбутнє, а політична криза вирішується зовсім іншим способом.

 При цьому Віктор Балога впевнений, що говорити про майбутнє можна і потрібно, але не в такий час, як зараз. За його словами, дискутувати можна буде тоді, коли на Майдані не буде барикад, заручники вийдуть з в’язниць, винні будуть покарані, вимоги Майдану виконані, і країна повернеться на демократичний шлях розвитку.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «До того часу піднімати це питання, як мінімум не коректно, тому що це виглядає як знущання над людьми», – підсумував він.

Читайте також: