fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак в захваті від київських лазень

Телеведуча і журналістка Ксенія Собчак замість того, щоб вболівати за російських спортсменів на Олімпіаді в Сочі, зібрала свої валізи і вирушила до Києва. Вдень вона спілкується з опозиційними українськими депутатами, а вечори проводить з користю для свого здоров’я – в ​​лазні і спа-салонах. Побувавши в одній зі столичних лазень, Ксенія Собчак дійшла висновків, що Москві до київського сервісу дуже далеко. Але все ж понадіявшись на читачів свого блогу в Instagram, телезірка запитала – чи не порадить їй хто-небудь таку ж хорошу баньку, як у Києві, так щоб «і віники ялинові з ялицею міняли, пивом обливали, медом з кавою розтирали, в чотири руки парили, в купіль і в бочку мачали, і все круто і професійно».

 У Москві, продовжила Ксенія Собчак, її навіть найпрославленіші лазні не приваблюють, оскільки в популярних «Сандуновських» доводиться сидіти з сторонніми людьми, а «віп- зал» – це обов’язково маленьке куце приміщення з поганою парилкою. Інша лазня більше схожа на спа-салон, а не парилку, а третя – «шикарна російська лазня на Рубльовці, але вона шалених грошей коштує».

 Однак читачі порадили знаменитості звернутися за порадою до знавця цієї справи – Анастасії Волочкової.

 До слова, приїхавши в Київ Ксенія Собчак оселилася в готелі біля Майдану. Там, за словами телезірки, всупереч сформованому стереотипу про постійний шум і бійки, досить тихо і спокійно.

Читайте також: