fbpx
Політика

Леся Оробець прогнозує економічний колапс в Україні

 Народний депутат України Леся Оробець вирішила підвести підсумки того, чого вдалося домогтися опозиції за три тижні з початку переговорів з владою.

Як вона зазначила, жоден політичний в’язень не реабілітований, навіть незважаючи на прийнятий закон про амністію. Крім того, Янукович як і раніше президент, Пшонка – генпрокурор, Рибак – спікер, Захарченко – глава МВС, Азаров відпочиває в Австрії і так далі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Звернула депутат увагу і на те, що злочини проти громадян, починаючи з побиття студентів 30 листопада, так і не розслідуються. Уряд, вже очолюваний Арбузовим, ніяк не змінився і продовжує робити вигляд, що нічого не відбувається.

Нагадала вона і про те, що під домашній арешт посадили десятки активістів, були спалені десятки автомобілів, тривають обшуки і залякування, кількість силовиків також зростає.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Загалом, нічого такого, що не було спрогнозовано на початку "переговорів"», – зазначила Леся Оробець.

При цьому вона вважає, що далі країну чекає колапс економічної системи, а також спроба інтервенції з боку президента Росії Володимира Путіна.

Читайте також: