fbpx
Політика

ФСБ готує теракти в Україні – «Правий сектор»

 Як повідомив Центральний штаб «Правого сектору», вони з декількох джерел отримали інформацію про те, що найближчим часом в Україні може бути проведена серія терактів, мета яких полягає в тому, щоб очорнити «Правий сектор» та інші силові структури Майдану, а також посіяти паніку в суспільстві, забезпечити наростання сепаратистських тенденцій і створити базис для розширення репресій.

При цьому наголошується, що теракти можуть бути влаштовані агентурою ФСБ при можливій підтримці окремих представників МВС України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

До того ж, як нагадали в «Правому секторі», підтвердженням можливих терактів також є останні заяви міністра внутрішніх справ Захарченка, що раніше повідомив про те, що якісь радикальні угруповання готують теракти в країні.

«Знаючи специфіку МВС та його вищого керівництва, неважко здогадатися, що якщо Захарченко заявляє про можливість терактів, то такі теракти можуть бути здійснені з його відома», – відзначили в «Правому секторі».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Водночас, в «Правому секторі» офіційно заявили, що вони не готують ніяких терактів. Більше того, вони вважають навіть саму думку про теракти, які можуть привести до загибелі невинних людей – неприпустимою.

«Причому йдеться не тільки про неетичність подібних «методів боротьби», а й про те, що вони не мають нічого спільного зі стратегією Національної революції», – підсумували в «Правому секторі».

Читайте також: