fbpx
Шоу-бізнес

Альбіна Джанабаєва знову вагітна від Валерія Меладзе

Довгі роки екс-солістка групи «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва одна виховувала свого сина Костянтина і приховувала ім’я його батька. Хоча чутки про те, що народила співачка від Валерія Меладзе ходили постійно. І тільки через майже десять років Валерій Меладзе зізнався, що таки він справжній батько Кості. А після розлучення зі своєю дружиною Іриною вже перестав приховувати стосунки з Альбіною Джанабаєвою від громадськості і зайнявся вихованням сина.

 Звичайно, краще пізно, ніж ніколи, але повторювати помилку в майбутньому співак не має наміру. Зовсім скоро він це зможе довести на практиці. Адже, як стало відомо, Альбіна Джанабаєва знову вагітна. Напередодні співачку помітили в елітній підмосковній клініці «Лапіно», де вона стала на облік по вагітності. До цього Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе консультувалися з лікарями з приводу вагітності.

 Нагадаємо, днями в цій же клініці на облік по вагітності стала співачка Валерія, яка більше десяти років не могла завагітніти від свого другого чоловіка Йосипа Пригожина.

 За матеріалами: heat.ru

Читайте також: