fbpx
Політика

Україна повинна продовжувати співпрацювати з РФ – Царьов

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов зазначив, що український уряд зумів локалізувати існуючі в країні проблеми, однак впевнену крапку в стабілізації ситуації, на його думку, поставить лише призначення нового прем’єр-міністра.

 За його словами, після обрання нового прем’єра, Україна й надалі активно співпрацюватиме з Росією за укладеними раніше договорами.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Очікуються кошти стабілізаційного кредиту, з якого країна отримала поки тільки 3 млрд доларів. Будуть активізовані спільні програми в галузі суднобудування в Миколаєві. Тут очікується 4 млрд доларів інвестицій. А ще в загальних планах – будівництво заводу з виробництва ядерного палива, проекти в авіабудуванні, зокрема, з виробництва літака АН-148, робота в космічній галузі на Південмаші в Дніпропетровську, будівництво моста через Керченську протоку», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Олег Царьов переконаний, що все це посприяє розвитку української економіки, а також поліпшить наповнення бюджетів, Він підкреслив, що в кінцевому підсумку це позначиться на підвищенні рівня життя українських громадян.

Читайте також: