fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Львівщині спалили ресторан депутата-свободівця

У Львівській області спалили ресторан, що належав родині депутата-свободівця, – ВО «Свобода».

 У ніч на 10 лютого під Львівській області невідомі спалили ресторан, який є власністю родини заступника голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», народного депутата України Ігоря Кривецького. Про це повідомили УНІАН у прес -службі ВО «Свобода».

У прес-службі додали, що напередодні був спалений банний комплекс, який так само, як і ресторан, належить  ТОВ «Узлісся».

Як зазначили в прес-службі, зловмисники, які вчинили підпал, при спробі охорони їх затримати застосували вогнепальну зброю. Постраждалих немає. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розцінює ці дії як спроби політичного тиску на патріотів, що мають активну антивладну позицію.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Дії, спрямовані на знищення майна, що належить сім’ям опозиційних депутатів, – це також спроба вивести цих людей з процесу боротьби з режимом Януковича. Однак будь-які спроби тиску, знищення майна, переслідування, а також погрози на адресу націоналістів та їх сімей не вплинуть на позицію «Свободи» у протистоянні з антиукраїнською та антисоціальною владою», – зазначили у ВО «Свобода» і підкреслили: «Ми увійшли в той етап боротьби, коли ні кроку назад відступати не будемо. Ми йдемо тільки вперед і до повної перемоги, після якої кожен зловмисник отримає справедливе покарання за свої дії».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У прес-службі нагадали, що місяць тому режим заарештував все майно голови Вінницької обласної організації ВО  "Свобода", одного з координаторів місцевої організації ВО "Майдан" Олексія Фурмана. За підробленими документами у свободівця відбирають ресторанний бізнес і всі транспортні засоби. «Режим вдався до того, що заарештували навіть пенсію його матері», – додали в прес-службі.

Джерело: УНІАН

Читайте також: