fbpx
Право

Суд відмовив Тимошенко в задоволенні скарги

Суд у Харкові відмовив у задоволенні скарги Ю. Тимошенко.

   Суд відмовив у задоволенні скарги захисника Юлії Тимошенко на відмову комісії ДПтСУ змінити умови відбування покарання ув’язненою, передає кореспондент УНН.

 Суд постановив у задоволенні скарги відмовити. У постанові суду йдеться, що рішення може бути оскаржене протягом 7 днів. Захист екс-прем’єра повідомив, що буде оскаржувати рішення суду.

 Раніше УНН повідомляв про сьогоднішнє засідання щодо скарги Юлії Тимошенко та її захисту на відмову комісії Державної пенітенціарної служби пом‘якшити умови її перебування у Качанівській колонії у зв‘язку з відбуттям третини терміну покарання.

 Рішення буде оголошено після 17 години. Нагадаємо, Ю.Тимошенко ще 8 лютого написала розписку в якій повідомила, що її скаргу на рішення комісії Державної пенітенціарної служби, суд може розглядати без її участі, але в присутності захисників.

 Тимошенко перебуває в ув’язненні з 5 серпня 2011 р. Вона засуджена до 7 років ув’язнення за перевищення влади при підписанні в 2009 році газового договору з Росією. З травня 2012 року вона перебуває у приміщення ЦКЛ № 5 “Укрзалізниці” у Харкові.

 Джерело: УНН

Читайте також: