fbpx
Спорт

Кличко-Леапаї. «Кличко або вистрибне з рингу, або буде нокаутований», – заява австралійського боксера

Українець Володимир Кличко і австралієць Алекс Леапаї не так давно підписали контракт на проведення боксерського поєдинку. Місцем проведення цього бою стане німецький Оберхаузен, а відбудеться поєдинок 26 квітня 2014 року. В даний момент Володимир Кличко є чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO.

 Сьогодні в Оберхаузені відбулася прес-конференція майбутніх суперників, в ході якої від австралійського боксера прозвучали досить-гучні заяви. Раніше стало відомо, що Алекс Леапаї, якщо переможе українського чемпіона, отримає гонорар у розмірі шести мільйонів доларів. Якщо австралієць програє, то він отримає один мільйон доларів. Гонорар, за словами Леапаї, є для нього «відмінним стимулом» в поєдинку з Володимиром Кличком. «Моїй родині знадобляться ці гроші, адже у нас з дружиною шестеро дітей. Крім того, нещодавно ми відчували фінансові проблеми», – наводять сьогодні ЗМІ заяву австралійського боксера.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Кличко відчує на собі мою силу – він або вистрибне з рингу, або буде нокаутований», – підкреслив Алекс Леапаї, який нещодавно обіцяв «зламати» Володимира Кличка.

 Щодо Володимира Кличка, то українець, як завжди, був дипломатичний. «Я постараюся захистити пояси, які завоював протягом своєї кар’єри», – зазначив український боксер і додав, що бій з Леапаї буде «складним завданням».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Кожен раз мої опоненти бажають тільки одного – забрати пояси, що перебувають ось тут, праворуч від мене», – резюмував Володимир Кличко.

 За матеріалами: XSPORT.ua

Читайте також: