fbpx
Політика

Ю. Тимошенко намагалася застерегти лідерів опозиції від прийняття Конституції-2004 без внесення змін

Ю. Тимошенко намагалася застерегти А. Яценюка від прийняття Конституції-2004 без внесення змін – А. Павловський.

  У своєму листі Юлія Тимошенко попередила керівників опозиції і у першу чергу Арсенія Яценюка від загроз, які треба прибрати під час повернення до Конституції зразка 2004 року. Про це на прес-конференції заявив народний депутат “Батьківщини” Андрій Павловський, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  “Ю.Тимошенко не писала, що не потрібно повертатись до Конституції-2004. Вона намагалась застерегти лідерів опозиції, що треба вирішити певні проблеми в цій Конституції. Вона нагадала, що мала велику головну біль під час протистоянь із В.Ющенко, який скасовував кожне друге її економічне рішення, втручався у роботу уряду, а уряд не мав впливу на місцеву політику, тому що не призначав голів місцевих організацій і т.д. Ці проблемні питання не давали повністю розкритись парламентсько-президентській формі правління і їх треба усунути, врахувати, повертаючись до Конституції 2004 року. Лише це Ю.Тимошенко мала на увазі у своєму листі”, – резюмував нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: