fbpx
Економіка

Кузьма Скрябін відвідав податкову інспекцію

  В ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відбулася зустріч податківців з популярним співаком, телеведучім та шоуменом – лідером групи «Скрябін» Андрієм Кузьменко.

 Андрій завітав до податкової інспекції для отримання електронних ключів: «Дуже зручно,що електронні ключі почали видаватися строком на два роки, протягом минулого року звітність відправляв по електронці – дуже швидко, не витратив зайвої ані хвилини. Всім рекомендую йти в ногу з часом, звітувати по Інтернету, економія часу реальна та й програма допомагає виявити помилки».

 Також, Андрій спілкуючись із працівниками податкової інспекції та платниками, висловив свою громадянську позицію щодо Кампанії «Декларування 2013» та наголосив, що як чесний громадянин і патріот своєї держави, кожен повинен розуміти важливість такої справи, адже декларування – конституційний обов’язок кожного громадянина, від свідомості якого залежить соціально-економічний розвиток країни та добробут громадян.

 Шоумен отримав електронний цифровий підпис та відмітив позитивні зміни що відбулися в податковій інспекції, нові зручні послуги та он-лайн сервіси.

 Наприкінці зустрічі працівники податкової інспекції побажали відомому співаку плідної праці, творчого натхнення та висловили подяку і надію на подальшу співпрацю та що таку громадянську позицію підтримають і інші мешканці Подільського району.

  За матеріалами: ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: