fbpx
Спорт

Ігри в Сочі. Участь Євгена Плющенка у особистому турнірі в Сочі отримала офіційне підтвердження

Президент Федерації фігурного катання на ковзанах Росії (ФФККР) Олександр Горшков повідомив у понеділок, що дворазовий олімпійський чемпіон Євген Плющенко залишився в заявці на виступ в особистому турнірі в чоловічому одиночному катанні на Іграх у Сочі.

 "Плющенко дійсно відчував невеликі болі в спині під час прокату довільної програми, але у нього є час відновитися. Сподіваюся, лікарі швидко все поправлять. Як і планувалося, Плющенко виступить в особистому турнірі", – сказав Горшков і додав, що ніяких змін більше не буде.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Раніше в російських засобах масової інформації з’явилися повідомлення, в яких обговорювалася можливість заміни Плющенка в особистому турнірі на Іграх в Сочі за медичними показаннями. Напередодні сам спорстмен в інтерв’ю, які давав після свого виступу, повідомив, що відчуває болі в спині. Водночас, він заявив, що має намір продовжувати свій виступ в Сочі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Напередодні стало відомо, що російські фігуристи здобули перемогу в командному змаганні, що проводилося вперше в історії світового фігурного катання.

Читайте також: