fbpx
Політика

«Батьківщина»: Тігіпко готовий піти проти Януковича

У парламентській фракції «Партії регіонів» сформувалася нова група, в яку входить не менше 30 народних депутатів України. Така група «готова діяти врозріз з основною лінією Януковича- Медведчука». Таку думку в блозі висловив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Шевченко. Слова опозиціонера передає «Українська правда».

За словами Шевченка, лідером такої групи в лавах «Партії регіонів» називають Сергія Тігіпка.

Андрій Шевченко розповів, що раніше направив «регіоналам» відкритий лист, в якому запропонував не підтримувати ідеї «яструбів». Зокрема, письмове звернення на адресу «Партії регіонів» Андрій Шевченко направив разом з іншими депутатами – Андрієм Павловським, Олександром Бригинцем та Лесею Оробець. Крім того, представникам «Партії регіонів» запропонували не віддавати свої голоси за кандидатуру Андрія Клюєва при призначенні нового прем’єр-міністра.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Судячи з моєї інформації, у фракції "Партії регіонів" сформувалася група депутатів, яка вже готова діяти врозріз з лінією Януковича-Медведчука. Йдеться не менш ніж про 30 депутатів. Вони готові голосувати "інакше" – відповідно до здорового глузду і совісті», – заявив Андрій Шевченко.

Після цього опозиціонер повідомив, що «Демократичну платформу» в рядах провладної партії вже готові підтримати деякі губернатори та деякі голови обласних організацій «Партії регіонів».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Бунту цієї команди потрібно очікувати в найближчий тиждень», – попередив нардеп.

Раніше представники опозиції заявляли, що президент України Віктор Янукович хоче зробити Андрія Клюєва новим прем’єр-міністром. За деякими даними, Янукович вирушив до Сочі, щоб узгодити кандидатуру з російським президентом Володимиром Путіним. У свою чергу, «яструби» з «Партії регіонів» спробують «продавити» на голосуванні кандидатуру Андрія Клюєва.

Читайте також: