fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Кілька сотень людей підійшли до барикад з наміром їх розібрати

 Близько 500 "тітушок" підійшли до барикад Майдану біля КМДА з наміром їх розібрати – «Батьківщина».

 Сьогодні вранці близько 500 "тітушок" підійшли до барикад Майдану біля КМДА з очевидним наміром почати їх розбирання. Про це УНІАН повідомили в прес-службі "Батьківщини".

Як наголошується в повідомленні, «переважна більшість цих людей мають характерний вигляд осіб, яких неодноразово влада наймала для провокацій проти Майдану і активістів».

У "Батьківщині" зазначили, що ситуація контролюється загонами самооборони Майдану, які перегородили провокаторам доступ до барикад. Також на місці події перебувають народні депутати від опозиції Сергій Пашинський, Володимир Ар’єв, Андрій Іллєнко.

У політсилі також відзначили, що сьогоднішній похід "тітушок" до барикад – "знайомий почерк влади, яким пишуться її останні дні" .

"Сьогоднішня акція, як і багато попередніх, має тільки одну мету – дати можливість підневільним телеканалам відзняти картинку, щоб показати, нібито це не влада протистоїть народу, а що це конфлікт між людьми. Ми переконані, за цією провокацією стоїть Міністерство внутрішніх справ і особисто його керівник. Ми звертаємося також до "тітушок", які видають себе за киян – не ганьбіть гідність жителів столиці України", – йдеться в повідомленні "Батьківщини".

Джерело: УНІАН

Читайте також: