fbpx
Спорт

Олімпіада-2014. Збірній Росії з хокею буде важко виграти золоті медалі, – Ральф Крюгер

Російській збірній з хокею, незважаючи на прекрасний підбір гравців, буде непросто на домашній Олімпіаді. Зокрема, російським хокеїстам буде непросто виграти золоті медалі в Сочі. Таку думку висловив Ральф Крюгер, тренер-консультант хокейної збірної Канади. Слова консультанта збірної Канади передає ИТАР-ТАСС.

Варто відзначити, що відомий хокейний фахівець, який працює зі збірною Канади, вже кілька днів перебуває в Сочі. Стало відомо, що Ральф Крюгер не упускає можливості побувати на заняттях всіх збірних, які прибули в Сочі.

«Я не бачу в цьому нічого незвичайного», – заявив Ральф Крюгер.

Наприклад, пояснив він, зі збірною Австрії канадській команді належить зіграти вже в рамках групового етапу. Крім того, міркує фахівець, не виключена зустріч у плей-офф і з іншими командами.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Як тільки прилетить канадська збірна, то у головного тренера Майка Бебкока повинні будуть лежати мої звіти про суперників», – підкреслив Ральф Крюгер.

Спеціаліст пояснив, що саме для такої мети його і включили в штаб збірної Канади. Починаючи з червня 2013 року, нагадав фахівець, він займається переглядом інших збірних. Крім того, розповів Ральф Крюгер, його думку враховуватимуть під час розробки тактичних моментів для канадської збірної.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Тим більше, що у мене вже є досвід роботи в Європі. Це також напевно враховувалося при моєму призначенні», – додав Ральф Крюгер.

За його словами, Олімпіада в Сочі пройде на великих ігрових майданчиках. Саме тому, впевнений він, хокей в Сочі буде істотно відрізнятися від того хокею, який можна побачити в Північній Америці.

Після цього Ральф Крюгер зізнався, що раніше стежив і за російською збірною.

«Збірна Росії – фантастична команда. Однак здобути перемогу вдома буде дуже важко», – підсумував Крюгер.

Читайте також: