fbpx
Новини світу

Ніколас Мадуро оголосив про боротьбу з «сенсаційністю» у ЗМІ

Президент Венесуели Ніколас Мадуро дав обіцянку прийняти закони, які обмежують засоби масової інформації в країні. Про це 8 лютого 2014 року повідомляє інтернет-видання «Лента.ру».

 Метою майбутніх законів глава держави назвав боротьбу з прагненням до сенсацій у венесуельській пресі, а також з «пропагандою, що живиться смертю і кров’ю». Які конкретно закони для боротьби з даними явищами прийме Мадуро, не повідомляють. Водночас президент запевнив, що вони будуть «дуже жорсткими». «Нехай мене назвуть диктатором, мені все одно», – заявив Нікола Мадуро.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Глава держави звинуватив «буржуазні ЗМІ» у саботажі зусиль уряду щодо боротьби зі зростаючою злочинністю. Згідно з його словами, як президент країни він зобов’язаний взяти на себе відповідальність в ситуації, коли «вся країна вимагає миру», а преса «насолоджується смертю і пропагує її».

 Мадуро також додав, що деякі місцеві медіамагнати не проживають на території Венесуели, і дав обіцянку подумати над законодавчою забороною на володіння ЗМІ для осіб, які не проживають в країні.

Читайте також: