fbpx
Політика

Захарченко слід працювати на протидію злочинам, а не сіяти паніку – Гриценко

 Народний депутат України, екс -міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, замість того, щоб тихо і професійно працювати на протидію злочинам, піднімає шум у пресі і свідомо сіє страх і паніку серед людей.

 Відповідним чином Анатолій Гриценко прокоментував останню заяву міністра, в якій той спрогнозував терористичні акти в Україні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, поведінка Віталія Захарченка або свідчить про його повну неадекватність і непрофесійність, або ж той щось знає.

 «Ми ж не забули, як кілька тижнів тому в МВС також голосно кричали: завтра повинні вбити міліціонера, і навіть калібр зброї заздалегідь називали – і тоді міліціонера дійсно убили в Голосіївському районі столиці», причому кулею зазначеного МВС калібру», – нагадав Анатолій Гриценко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як він зазначив, МВС знову займається провокаційними іграми ще й у період, коли президента немає в країні.

Читайте також: