Президент розглядає варіант призначити А. Клюєва прем’єр-міністром – Л. Оробець

Після призначення А.Клюєва прем’єром, ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю – "Батьківщина".

Як заявляють депутати ВО "Батьківщина", під тиском певних кіл сусідньої держави, президентом розглядається варіант призначити на посаду прем’єр-міністра керівника адміністрації президента Андрія Клюєва. А це може призвести до того, що ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю й унеможливить компроміс. Відповідний лист до фракції Партії Регіонів оприлюднила народний депутат Леся Оробець, передає УНН.

 "У нашій країні відбуваються історичні події. Громадяни України, вперше за багато років усвідомили себе господарями своєї землі і вийшли на вулиці, щоб відстояти право жити в демократичній державі, яка є частиною європейської сім’ї народів", – йдеться в повідомленні.

Тому щоб уникнути повномасштабного громадянського конфлікту зараз ведуться переговори між різними політичними силами.

Related Post

 "Разом з тим є сили, які не зацікавлені в мирному врегулюванні конфлікту. Як нам стало відомо, зараз, під тиском певних кіл сусідньої держави, президентом України розглядається варіант призначити на посаду прем’єр-міністра керівника адміністрації президента Андрія Клюєва", – йдеться в повідомленні.

 "Призначення на посаду прем’єр-міністра людину, яка заплямувала себе кров’ю мирних демонстрантів 30 листопада, призведе лише до зростання напруги. Ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю, що унеможливить знаходження компромісу", – заявляють у "Батьківщині".

 Джерело: УНН

Leave a Comment