fbpx
Політика

Опозиція неефективна без підтримки Заходу – Колесніченко

Як вважає депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко, опозиція вже давно визнала, що не здатна досягти будь-якого успіху на політичній арені України без підтримки з боку Заходу. Він підкреслив, що постійні звернення опозиції до ЄС за санкціями щодо українських чиновників, кажуть про неефективність опозиції без підтримки зовнішніх сил.

 «Вони зі шкіри геть лізуть, щоб захопити владу в країні, тому все частіше волають про допомогу до своїх закордонних спонсорів», – сказав Вадим Колесніченко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 На його думку, саме тому в Європі закривають очі на екстремістські витівки радикальної частини Майдану.

 «Будинок профспілок у Києві став так званим військовим штабом майдану. Саме тут було знайдено труп активіста, там знаходився склад вогнепальної зброї і там вже з’явилися перші постраждалі в результаті виготовлення вибухонебезпечних речовин. Чому Європа закриває на це очі? Адже за всім цим стоїть серйозна загроза громадянської війни в Україні», – зазначив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім того, Вадим Колесніченко стверджує, що своїми діями Захід не сприяє мирному врегулюванню конфлікту в Україні. Зокрема, за його словами, резолюція Європарламенту спрямована насправді на ескалацію конфлікту в країні.

 «І це в той час, як президент Віктор Янукович відстоює інтереси українського народу, а опозиціонери – Кличко, Яценюк, Тягнибок і Порошенко – працюють на свою передвиборну кампанію», – додав він.

Читайте також: