fbpx
Новини Євромайдана

Нестор Шуфрич: Слова Булатова про тортури нагадали репертуар “театру абсурду”

Слова Булатова, які прозвучали на прес-конференції у Вільнюсі, можна назвати провокацією, яка спрямована з одного боку проти Російської Федерації, а з іншого боку – проти Віктора Медведчука. Таку точку зору сьогодні, 7 лютого, висловив народний депутат України Нестор Шуфрич. Про це повідомляє прес-служба народного обранця. За словами Шуфрича, заяви Булатова про тортури, виконавцями яких був нібито російський спецназ, нагадують репертуар «театру абсурду».
 
Як повідомляє прес-служба депутата, сам Нестор Шуфрич упевнений, що шукати людину, яка замовила «вільнюський спектакль» довго не потрібно.
 
«Всі давно знають, що саме Петро Порошенко був активним учасником заходів з вивезення Булатова за територію України. Саме Петро Порошенко почав вести переговори з київським прокурором. Саме він у лікарні всім показував постанову Шевченківського районного суду, згідно з якою Булатову дозволено перетнути кордон. А в цей час «5 -й канал», власником якого є сам Порошенко, кожен день із задоволенням смакував всі найкривавіші подробиці подій», – прокоментував ситуацію народний депутат.

 

Булатов про своє викрадення (відео):

 

Читайте також: