fbpx
Політика

Віктор Балога вважає, що Янукович не повинен їхати в Сочі

Народний депутат України Віктор Балога написав на своїй сторінці в Facebook, що зараз весь цивілізований світ нагадує в м’якій формі російському президентові Володимиру Путіну «Мюнхен-1938». Як він зазначив, жоден впливовий світовий лідер не вважає доречним бути присутнім на іграх в Сочі.

 Водночас Віктор Балога звернув увагу на те, що президент України Віктор Янукович робить щось, що не піддається логіці. За словами депутата, коли на вулиці без барикад стоїть навіть 10 осіб, це вже важливіше за Олімпіаду – особливо ту, яку і так ігнорує півсвіту.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім того, як сказав Віктор Балога, він не розуміє, як можна кататися по світу, коли на очах руйнується економіка країни.

 «З гривнею відбувається щось незрозуміле, а у влади вже чотири роки в усьому винні або "папереднікі", або Майдан», – зазначив він.

 За його словами, зрозуміло, що Володимиру Путіну важливо, щоб хтось із президентів відвідав Сочі, однак в України, як він нагадав, і так вистачає своїх проблем.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «У нас дім горить, а ми збираємося в гості!», – написав Віктор Балога.

Читайте також: