fbpx
Право

“Український вибір” спростував інформацію про причетність В. Медведчука до викрадення Булатова

"Український вибір" назвав брехливими заяви Д. Булатова про причетність В. Медведчука до його викрадення.

   Заяви лідера Автомайдану Дмитра Булатова про причетність лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука до його викрадення брехливі й цинічні. Про це заявила прес-служба "Українського вибору", передає УНН.

 "Заяви Дмитра Булатов про те, що до його викрадення причетний лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук, – цинічні та брехливі. Провокаційне твердження ватажка Автомайдана, атакуючого паркани і знищує чужу власність, можна розцінювати тільки як зведення рахунків і помста за заяву в органи міліції", – йдеться в заяві.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Прес-служба УВ зазначає, що Булатов прекрасно розуміє, що за заподіяння шкоди та пошкодження приватної власності, він буде нести кримінальну відповідальність за законом, після того, як слідство буде завершено.

 "Абсурдні звинувачення на адресу Віктора Медведчука – єдиного політика, який на витівки Булатова та йому подібних реагував виключно в рамках правового поля, звернувшись в правоохоронні органи, варто розцінювати лише як спробу втекти від справедливого покарання", – підкреслюється в заяві.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: