fbpx
Політика

Симоненко допускает возможность территориального раскола страны

  Як вважає лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, територіальний розкол України цілком реальний. Зокрема, він звернув увагу на заяву міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського, який, за його словами, відкрито закликає до насильства і кровопролиття в Україні.

 «Ми підтримуємо жорстку позицію. Радикальні дії «Правого сектора» та інших воєнізованих груп демонстрантів, застосування ними сили є виправданими», – процитував Петро Симоненко слова польського чиновника.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Крім того, як сказав сам депутат, сьогодні Україна дійсно знаходиться в кроці від кривавого сценарію силового розколу. За словами Петра Симоненка, на цьому тлі багато політиків з сусідніх з Україною країн роблять недвозначні заяви про свої територіальні претензії на українські землі.

 «Територіальний розкол країни цілком реальний, а загроза громадянської війни та фашистської диктатури стоять на порозі України», – констатував лідер КПУ.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

  За матеріалами: golos.ua

Читайте також: