Ляшко зареєстрував у парламенті постанову про дострокові вибори

Народний депутат України Олег Ляшко повідомив про те, що вже зареєстрував у парламенті постанову про дострокові вибори президента і Верховної Ради. За його словами, іншої дороги немає, так як народ повстав і тепер вимагає радикального оновлення влади.

 «Янукович хоче, як президент Зімбабве Роберт Мугабе, правити до глибокої старості, але хіба він має на це право? Довів разом зі своїми поплічниками країну до ручки. Сам він не піде. Тому потрібні дострокові вибори президента», – зазначив Олег Ляшко.

 Що ж до ситуації з парламентом, то, як сказав депутат, в ці драматичні дні Верховна Рада повинна була стати епіцентром змін у країні: звільнити політв’язнів, повернутися до Конституції 2004 року, сформувати уряд національної довіри, притягнути до відповідальності винних у кровопролитті та інше. Однак цього не сталося.

Related Post

 Таким чином, як вважає Олег Ляшко, це скликання парламенту «треба гнати в шию» услід за президентом. За його словами, люди повинні обрати депутатів, які відстоюватимуть їхні інтереси, оскільки нинішні парламентарії, як показали останні події, на це не здатні.

 «Упевнений, більшість з них в нове скликання ВР не потрапить. Нехай це буде наукою для тих, хто прийде після них», – підсумував Олег Ляшко.

Leave a Comment