fbpx
Політика

Луценко не впевнений в достовірності «листа Тимошенко»

 Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко сказав, що сумнівається в тому, що лист від Юлії Тимошенко, який був на днях зачитаний на засіданні фракції «Батьківщина», дійсно має відношення до екс-прем’єра. Про це повідомила прес-служба «Третьої Української Республіки».

 За його словами, він знає почерк Юлії Тимошенко і бачив його в інших листах, які були зачитані її дочкою 25 грудня на Майдані.

 «Там в одному з пунктів була вимога "негайно створити професійний, чесний, перехідний уряд з широким представництвом і за участю громадськості та Майдану. І цей уряд повинен працювати до обрання нового президента України. Дострокові парламентські вибори зараз не на часі, бо після його обрання потрібно змінити всю центральну і місцеву владу. Але якщо Янукович залишиться на посту президента, то все хороше і справедливе буде в державі неможливим», – розповів Юрій Луценко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Як він зазначив, саме з цим алгоритмом опозиція і зайшла в парламент у понеділок, 3 лютого. При цьому говорячи про зачитаний на засіданні фракції лист Тимошенко, Луценко звернув увагу на те, що він був набраний на комп’ютері. Він також повідомив, що поняття не має, звідки цей лист взявся.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Раніше текст листа Юлії Тимошенко опублікував депутат Партії регіонів Олег Царьов. У тому листі, до слова, говорилося, щоб опозиція не голосувала за повернення до Конституції 2004 року.

Читайте також: