fbpx
Шоу-бізнес

Єва Бушміна здивувала новим кольором волосся

 Колишня солістка групи «ВІА Гра» Єва Бушміна вже приблизно рік займається сольною діяльністю. За цей час Єва вже встигла презентувати кілька композицій і кліпів до них. Також Бушміній вдається вдало поєднувати музичну кар’єру з роллю мами. Влітку минулого року у Єви Бушміної народилася дочка, яку співачка з чоловіком назвали Едітою.

 Незважаючи на статус молодої мами, Єва Бушміна часто виступає і радує шанувальників своєю творчістю. Вчора стало відомо, що співачка активно працює над новим альбомом, і вона навіть опублікувала фото, яке не змогло не здивувати читачів блогу Єви Бушміної. Єва Бушміна відростила собі волосся і пофарбувала їх в рожевий колір.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Єва Бушміна підписала опублікований знімок: «Велику частину січня я присвятила роботі над новими піснями, пошуком нового звучання. На сьогоднішній день можу сказати, що мені це вдалося. Вже в лютому ви почуєте трек, який задасть моїй творчості новий вектор!».

 Нагадуємо, що Єва Бушміна – українська співачка, яка стала популярною після участі в українському пісенному конкурсі «Фабрика зірок».

Читайте також: