fbpx
Спорт

Кличко-Леапаї. Австралієць обіцяє зламати українця

Команди українця Володимира Кличка і австралійця Алекса Леапаї підписали контракт на проведення боксерського поєдинку. Місцем проведення бою Кличко-Леапаї стане німецький Оберхаузен, а відбудеться поєдинок 26 квітня 2014 року. Нагадаємо, що в даний момент Володимир Кличко є чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO.
 
Протягом декількох останніх років, претенденти на чемпіонські пояси, якими володіє українець, напередодні поєдинків з ним роблять гучні заяви для преси. Не став винятком і Алекс Леапаї, який, коментуючи велику кількість перемог українського боксера, нагадав про те, що Володимир Кличко кілька разів програвав свої бої. «Всі говорять про 61-шу перемогу Кличка, а я думаю про те, що він був тричі нокаутований боксерами, які й близько не били так сильно, як я», – наводять сьогодні ЗМІ слова австралійця, який пообіцяв 26 квітня «зламати» українського чемпіона.
 
«Я зламаю Володимира Кличка, і це буде навіть не найважчий мій бій», – резюмує австралієць.
 
Сам же Володимир Кличко, коментуючи майбутній поєдинок, з повагою висловився про Алекса Леапаї. Втім, український боксер-супертяж, як правило, завжди з повагою говорить про своїх суперників. Володимир Кличко розповів, що його вразили дії австралійця в поєдинку з Денисом Бойцовим. Говорячи про Леапаї, Кличко підкреслив наступне: «Він продемонстрував сильний удар і велике серце. Більше того, він показав, що вміє тримати удар і відчуває себе впевнено в ролі андердога».
 
За матеріалами: sport.ua
Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Читайте також: