fbpx
Політика

Єфремов: Нова Конституція може бути проголосована 15 квітня

Під час останніх переговорів представники парламентської більшості запропонували опозиціонерам проголосувати за нову Конституцію України у Верховній Раді не раніше 15 квітня 2014, оскільки до цього часу це питання необхідно ще детально вивчити. Але як би там не було, регіонали все одно вважають абсурдною ідею повернення Конституції 2004 року. Про це на брифінгу журналістам повідомив голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов.

 «Ми запропонували: якщо ви хочете швидко внести зміни до Конституції, то давайте створимо комісію, максимум за два місяці вона напрацює пропозиції, щоб до 15 квітня внести ці пропозиції в парламент і проголосувати», – заявив Олександр Єфремов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Однак, за його словами, опозиція відхилила цю пропозицію. Також він підкреслив, що вивчив експертну оцінку всіх європейських інститутів по даному документу, і вона явно не на користь колишньої редакції Основного закону.

 «Немає жодної людини в Європі, якій не була б знайома ця проблема і яка негативно не висловився б про цю Конституцію. Ми хочемо «автоматом» всі проблеми, які були з 2005 до 2010 року, повернути назад? І це робиться нібито під тиском народу, який нібито цього хоче?! Я думаю, що це не так», – зазначив Олександр Єфремов.

Читайте також: