fbpx
Новини Євромайдана

Експерт: “Активістів Євромайдану вбили не снайпери”

 За словами співрозмовника журналу «Країна» армійського снайпера Олександра, активісти столичного Євромайдану Сергій Нігоян і Михайло Жизневский були вбиті випадково. Про це повідомляють «Аргументи і Факти». За словами експерта, хоч бійці «Беркута» і відкривали вогонь по натовпу активістів цілеспрямовано, однак у них не було завдання когось убити.

 Армійський снайпер Олександр стверджує, що в демонстрантів стріляли не снайпери, так як снайпери – фахівці, які повинні вразити ціль одним пострілом.

 «У напрямку активістів було направлено декілька куль. Більш того, постріли були вчинені не з снайперської гвинтівки Дегтярьова. Наприклад, Сергія Нігояна убили з мисливської рушниці СКС. Патрони для такої рушниці можна без проблем купити в будь-якому спеціалізованому магазині. Також можна сказати про те, що в активіста цілилися з відстані 10-15 метрів. Про те, що стріляли не снайпери свідчить і той факт, що куля не пройшла навиліт. Якби в людину потрапили з снайперської гвинтівки, то її кулі в тілі б не застрягли, а пройшли навиліт», – прокоментував ситуацію експерт.

Читайте також: