fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Опозиція вдається до спроб підкупу військовослужбовців – Внутрішні війська МВС України

У Внутрішніх військах заявляють про спроби підкупу військовослужбовців опозицією.

Опозиція вдається до спроб впливу на військовослужбовців шляхом підкупу, йдеться у зверненні командувача Внутрішніми військами МВС України генерал-лейтенанта Станіслава Шуляка до товаришів по службі.

"За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції про казкові блага кожному, хто перейде на сторону так званих революціонерів і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присяги", – йдеться у зверненні, опублікованому на сайті Внутрішніх військ в понеділок.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

"Чи варто вірити таким пропозиціям ? Чи можна довіряти політикам, з мовчазної згоди яких проплачені екстремісти щедро поливали вас коктейлями Молотова? Чи можна укладати угоду з тими, хто закликав і продовжує закликати до розправ над вами і вашими родинами?", – йдеться у зверненні С. Шуляка.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

При цьому командувач Внутрішніми військами зазначає, що військовослужбовці здатні зрозуміти самі, "на чиїй стороні правда" і вони "бачили достатньо, щоб мати свою самостійну думку".

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: