fbpx
Політика

Олег Царьов висловив свою думку щодо опозиційних мітингів

Більша частина України вважає неприйнятними нацистські гасла на Майдані – нардеп.

  Більша частина України, зокрема, жителі півдня та сходу країни, вважають неприйнятними нацистські гасла на опозиційних мітингах. Про це заявив народний депутат, заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Царьов в ефірі телеканалу ТВі, передає УНН.

 “Більша частина України вважає неприйнятними нацистські гасла на майдані. І це не тільки прихильники Партії регіонів, а і Компартії, і представники багатьох громадських організацій. Людей об’єднує страх перед фашистськими та нацистськими гаслами. Люди об’єднуються навіть не за парламентську більшість, а проти неприйнятної поведінки майдану”, — заявив політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 “Представники майдану називають „тітушками“ жителів південного сходу — людей, які їх годують, які створюють основний валовий внутрішній продукт країни. Але так не можна. Як на мене, потрібно поважати цих людей, принаймні, поважати їх точку зору, враховувати її”, — наголосив він.

 Також Олег Царьов додав, що кількість людей на майданах країни, зокрема, на Майдані Незалежності у Києві, постійно скорочується.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 “На майдані зібралися 10 тисяч людей, на наступний вечір там зберуться 5 тисяч осіб, а потім — 3 тисячі людей. Опозиціонери програють, тому вони постійно говорять про якісь помилки влади. Але, незважаючи на їхні старання, люди все одно підтримують владу”, — резюмував народний депутат.

 Джерело: УНН

Читайте також: