fbpx
Політика

Лист від Тимошенко отримала фракція “Батьківщина”

Фракція "Батьківщина" у вівторок ознайомилася з "дуже серйозним листом" від Тимошенко і зараз обмірковує її пропозиції.

Народний депутат з фракції "Батьківщина", що побажав залишитися невідомим, підтвердив агентству "Інтерфакс-Україна", що на засіданні фракції у вівторок депутатів ознайомили із зверненням екс -прем’єра України Юлії Тимошенко, в якому містяться її пропозиції про вихід з кризи.

"Дійсно, був лист від Юлії Тимошенко, з її баченням і аналізом політичної ситуації, яка склалася, і пропозиціями, як з цього виходити", – сказав співрозмовник агентству "Інтерфакс – Україна" у вівторок у Києві.

За словами джерела, "фракція взяла час", щоб проаналізувати пропозиції Ю. Тимошенко, і тільки потім прийняти рішення. "Дуже серйозний лист… Щоб якось дійсно відреагувати, прислухатися до її думки і прийняти зважене рішення, фракція прийняла рішення взяти час, ще раз прочитати, обміркувати", – зазначив він.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За словами співрозмовника, якби в обігу було одне-два речення, то рішення можна було б приймати відразу. "Там багато занадто (пропозицій – ІФ), якщо б одне-два було, то можна було якось відразу приймати рішення, а так як їх багато, треба їх все осмислити і прийняти зважене рішення", – уточнив депутат. 

У той же час він не став деталізувати пропозиції Ю. Тимошенко і не захотів відповісти на запитання, чи були серед пропозицій ті, про які пише народний депутат (позафракційний) Віктор Балога на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук – не підтримувати повернення до Конституції 2004 року, виходити з переговорного процесу і готуватися до дострокових виборів президента.

"Ви пам’ятаєте, яким "другом" Балога був для Юлії Тимошенко… Він може написати так, що буде дискредитувати її і фракцію", – сказало джерело.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Між тим, народний депутат Ірина Луценко (фракція "Батьківщина") відмовилася коментувати інформацію В. Балоги. "Некоректно коментувати Балогу, який не є членом фракції "Батьківщина", – сказала І. Луценко агентству.

За словами прес-секретаря Ю. Тимошенко Марини Сороки, всі листи Ю. Тимошенко оприлюднюються на сайті "Батьківщини". "Всі листи у нас публічні і всі вони є на сайті. Можете подивитися все, що було. Ніяких нових поки я ще не бачила і мені не передавали. Останнє – це було звернення до народу (28 січня – ІФ)", – сказала М. Сорока.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: