fbpx
Політика

Президент України вважає неприпустимим розпалювання в країні екстремістських проявів

В. Янукович: розпалювання в Україні екстремістських проявів – неприпустиме.

  Президент України Віктор Янукович вважає неприпустимим розпалювання в Україні екстремістських проявів. Про це він сказав під час зустрічі з учасниками Міжнародного круглого столу “Демократичний процес і загроза радикалізму в Україні”, який відбувся в понеділок у Києві, передає УНН.

 “Сказати "ні" екстремізму, радикалізму, розпалюванню ворожнечі в суспільстві, в основу якої покладено політичну боротьбу за владу”, — сказав наголосив В Янукович.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Говорячи про останні події під час масових акцій, Глава держави з жалем зазначив, що такі прояви мають місце.

 “Якби певний період часу тому хтось про це сказав, ми не повірили б. На жаль, це у нас відбувається. Вандалізм, який ми бачимо під час захоплення державних установ, і заклики, які звучать, нагадують уроки тієї давньої історії. Нам би не хотілося, щоб, не дай Боже, це колись іще повторилося”, — підкреслив Віктор Янукович.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 У цьому зв’язку він назвав актуальним проведення круглого столу. “Величезна вдячність, що ви об’єдналися в цю організацію і проводите величезну роботу, яка, я впевнений, об’єднує людей у співтовариство здорових людей, позбавлене нацизму, расизму, ксенофобії”, — зазначив президент.

 Джерело: УНН

Читайте також: