fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Аварія на перегоні “Вдале-Межова”. Причиною аварії міг стати підпал

У прокуратурі не виключають, що причиною аварії на дорозі став підпал.

  Серед ймовірних причин аварії на Донецькій залізниці не виключається версія навмисного підпалу. Про це у коментарі УНН повідомив начальник управління прокуратури Донецької області Юрій Городницький.

 Прокуратура контролює хід розслідування аварії на залізничному потязі, повідомив начальник управління.

 “Прокуратурою організовано та взято на контроль хід розслідування. Наразі, триває огляд місця події, після чого, з урахуванням отриманої інформації, буде вирішено питання про призначення необхідних експертних досліджень для з’ясування причин аварії.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 На місці події були скоординовані дії Державної екологічної інспекції та санітарно-епідеміологічної станції. За оперативними даними, жодної загрози життю та здоров’ю громадян та навколишньому середовищу не має. Концентрація шкідливих речовин у повітрі у нормі”, — сказав Ю. Городницький.

 Він повідомив, що наразі, рятувальники продовжують ліквідацію аварії.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Нагадаємо, 2 лютого 2014 року на залізничному перегоні “Удачне-Межова”, у Красноармійському районі Донецької області, зійшов з рейок вантажний потяг. Внаслідок сходу зайнялися цистерни з легкозаймистою речовиною.

 Загиблих та постраждалих в результаті аварії не має.

 Дані про аварію занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч.2 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного,водного чи повітряного транспорту) КК України.

 Джерело: УНН

Читайте також: