fbpx
Політика

Янукович-молодший закликав допомагати в негоду людям, що потрапили в біду

 Екс-депутат Верховної Ради України, син президента України Віктор Янукович-молодший звернувся через соціальну мережу в Facebook до спортсменів та членів FAU, звернувши увагу на те, що у зв’язку з сильними морозами в країні, багато людей стали заручниками несприятливих погодних умов і часом не мають можливості навіть дістатися до будинку через кількість снігу, що випав.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 У зв’язку з цим, він закликав усіх професійних водіїв, які мають повноприводні автомобілі, допомагати при можливості людям, що потрапили в біду.

 «Автомобілі, обладнані ланцюгами і лебідками, без сумніву дають перевагу, але при цьому, я прошу всіх бути обережними і не переоцінити свої сили і можливості. Ми з вами дуже добре працювали торік в Київській області. Сьогодні через сніг виявилися ізольовані інші регіони», – зазначив Віктор Вікторович Янукович.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він підкреслив, що не можна кидати інших в біді, особливо в такий час.

Читайте також: