fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

А. Данилюк потрапив в базу розшукуваних правоохоронцями

А. Данилюк потрапив в розшук МВС.

   Координатор громадського руху "Спільна справа" потрапив до бази осіб, які розшукуються правоохоронцями. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт МВС.

 Координатор "Спільної справи" значиться як особа, яка переховується від органів досудового слідства. В якості запобіжного заходу значиться тримання під вартою.

 О. Данилюк звинувачується у вчинені злочину, передбаченого частиною 2 статті 294. "Організація масових заворушень, що супроводжувалися насильством над особою, погромами, підпалами, знищенням майна, захопленням будівель або споруд, насильницьким виселенням громадян, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя, а також активна участь у масових заворушеннях – якщо вони призвели до загибелі людей або до інших тяжких наслідків", – йдеться у статті.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Злочини передбачені даною статтею Кримінального кодексу караються позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

 Нагадаємо, нещодавно лідер громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк на власній сторінці у соцмережі Facebook наголосив, що активісти організації звільнили будівлю Мінюсту та переходять від утримання будівлі міністерства до її блокування.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 Джерело: УНН

Читайте також: