fbpx
Новини світу

З Бензема і Рібері зняли звинувачення

Французький суд зняв звинувачення з гравців національної збірної Каріма Бензема і Франка Рібері, яких підозрювали у зв’язку з неповнолітньою повією. Про це 30 січня 2014 року повідомляє інтернет-видання «Лента.ру». На думку суду, не було надано достатніх доказів того, що Бензема і Рібері знали справжній вік дівчини Захії Дехар в момент інтимного зв’язку з нею.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Ні Захія Дехар, ні футболісти жодного разу не з’явилися на судовому процесі. Адвокати гравців французької національної збірної відзначили, що повністю задоволені судовим рішенням.

Згідно з версією слідчих, Франк Рібері мав зв’язок з Захією Дехар в 2009 році в Мюнхені в день свого народження. На той момент дівчині було сімнадцять років, однак, як Дехар сама заявила представникам слідства, вона набрехала французу з приводу свого віку.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Карім Бензема, як стверджували правоохоронці, зустрічався з Захією Дехар в 2008 році і заплатив їй за проведену разом ніч. Якщо Франк Рібері не заперечував, що платив дівчині за секс, то Бензема свій зв’язок з дівчиною заперечував.

Читайте також: